Plant Power – NL

Plant Power – NL

Steeds meer mensen kiezen voor een gezonder en wereld-vriendelijker bestaan. De levensstijl verandert, niet altijd omdat men dit wil maar vooral omdat het ook nodig is. En achteraf vallen deze veranderingen eigenlijk ook reuze mee!

Plant Power is een organisatie die informatie biedt over plantaardig voedsel. “Met plantaardige voeding omzeilen we dieren in ons voedselproductiesysteem, wat onze ecologische voetafdruk verkleint, vele dierenlevens bespaart en onze gezondheid ten goede komt.”
 

Animal Rights werkt samen met Plant Power om voorlichting te geven over de voordelen van plantaardig voedsel, en ook de nadelen van de vleesindustrie.

Ga na wat voor jou nodig is om deze wereld een stukje mooier te maken. Wat is beter voor je lichaam? Wat is beter voor je toekomst en wellicht die van je kinderen? Vegetarisch of veganistisch eten is geen hokje, het is een dagelijkse keuze. Het is het weglaten van enkel één ingrediënt dat stiekem een hoop kapot maakt. Het is de impact die je achterlaat, en de kracht om te kiezen voor iets anders.
Want anders, is niet zo makkelijk. Anders betekent niet van jou. Maar kan dit niet van jou worden gemaakt? Alles op jouw manier? Alleen met de gedachte van de toekomst in ons achterhoofd. Alles kan, alles kan anders en alles kan zoals jij het wil.
 

If you want to see change, educate and stand together –

Meer informatie op Animal Rights over Plant Power.
www.plantpower.nu



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *